Op het strand of in het buitenzwembad is het vooral belangrijk om je comfortabel te voelen in je “huid”.

Charmline’s zwemkleding heeft hier veel aan bijgedragen. Het bedrijf heeft een revolutie teweeggebracht in de strandmode door de ontwikkeling van speciale shapewear. Het door Charmline ontwikkelde Micro Forming materiaal zorgt ervoor dat overtollige kilo’s optisch smelten.

Maar dit is niet het enige hoogtepunt van de zwempakken en bikini’s die Charmline vervaardigt van hoogwaardig materiaal. Het decolleté wordt ondersteund door knuffelschuimschelpen. Bovendien versterken de uitgekiende snitten en het moderne design het afslankende effect.

Ondertussen is het geen toeval dat de zwemmodecollecties van Charmline een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort bieden. Net als Lidea en watercult is het merk thuis onder de paraplu van de Maryan Mehlhorn Beachwear Group en kan daarom rekenen op een schat aan ervaring in zwemkleding. De zwemkleding droogt extreem snel na de waterpret. Natuurlijk vinden succesvolle innovaties altijd navolgers. Maar Charmline loopt nog steeds voorop in de shapewear sector.

charmline badmode 2019