Lise Charmel zet al tientallen jaren de standaard in lingerie en nachtkleding.

Het Franse topmerk Lise Charmel zorgt met zijn collecties voor echte aha-effecten. Uitgebreid borduurwerk, een onvergelijkbaar design en mysterieuze accessoires maken zelfs veeleisende lingerieliefhebbers enthousiast. Lise Charmel maakt geen compromissen als het gaat om kwaliteit.

Alleen de beste en kwalitatief hoogwaardige stoffen vinden hun weg naar de collecties. De Fransen werden van meet af aan beïnvloed door Haut Couture – lingerie staat vandaag de dag nog steeds voor deze luxe en elegantie. Het bedrijf werd in de jaren 50 opgericht in Lyon, de hoofdstad van de huidcouturezijde. In het begin maakte Lise Charmel naam met exclusieve beha’s tot ver buiten de stadsgrenzen.

Bh’s van push-up tot volle schelp zijn vandaag de dag nog steeds een van de specialiteiten van de Fransen. Met haar knowhow zet Lise Charmel ook uitstekende accenten in dag-, nacht-, nacht-, zwem- en vrijetijdskleding. Series zoals Ultra Feminin, TransparenceDésir of Elysees Passion laten niets te wensen over. De oprichter overtuigde zijn geliefde ook met zijn charme: Lise werd niet alleen de naam van het merk, maar ook de vrouw van de modeontwerper.