Topkwaliteit ondergoed is het handelsmerk van Mey.

Het bedrijf uit Baden-Württemberg kan terugkijken op bijna 90 jaar traditie – en is nog steeds 100 procent een familiebedrijf. Hoge normen op het gebied van kwaliteit en design hebben altijd deel uitgemaakt van de filosofie van Mey. De slips, shorts, bh’s of topjes zijn een echt draagplezier op de huid. Mey verfraait niet alleen het moment in het hier en nu, maar kijkt ook al lange tijd verder.

In 1998 werd het Zuid-Duitse bedrijf voor zijn innovaties bekroond met de milieuprijs “Eco Product van het jaar”. Sindsdien zijn er talrijke prijzen uitgereikt voor duurzaamheid. Een belangrijke reden is dat het grootste deel van de productie vandaag de dag nog steeds in Duitsland plaatsvindt. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende kwaliteit, maar ook voor korte afstanden en hoge milieuvoorschriften zorgen voor een goed gevoel bij de aankoop van Mey ondergoed.

“Ik, Mezelf en Mey” is daarom een passend statement voor kwaliteitsbewuste klanten die ook aandacht hebben voor het milieu. Mey’s lingerie en nachtkleding spreken toch voor zich. Een perfecte pasvorm, maximaal draagcomfort en natuurlijke elegantie zijn de mix voor een favoriet stuk lingerie.