Felina’s ondergoed heeft vrouwen over de hele wereld vanaf jonge leeftijd geïnspireerd.

Reeds aan het begin van de 19e eeuw leverde het bedrijf uit Mannheim zijn panty’s en korsetterieproducten wereldwijd. Zelfs zo’n 100 jaar later is er niets veranderd. Alleen dat de beha’s, slip en bodysuits niet langer de naam “Miederwaren” dragen. Tegenwoordig staat felina lingerie voor hoogwaardig ondergoed van uitstekende materialen en met een innovatief design dat net dat beetje extra toevoegt.

Ondanks al het moois voor het oog wordt het draagcomfort niet verwaarloosd. De collecties van felina bieden speciale slipjes en zachte beha’s die dankzij een speciale materiaalmix bijzonder zacht en elastisch zijn. Fijn kant en artistieke decoraties maken de lingeriestukken tot een visueel genot. Dit zorgt ervoor dat ondergoed vandaag de dag nog steeds even populair is als aan het begin van de vorige eeuw. Traditie verplicht! Het merk Felina staat voor hoge kwaliteit en de juiste pasvorm – zelfs met een grote beker.

Het is niet eenvoudig om de juiste beha met de juiste cupmaat en goede bedrading te vinden – wij nemen de tijd om u te adviseren!