De wereld verandert voortdurend – dit geldt vooral voor de modewereld.

Daarom is het des te belangrijker om de tekenen van de tijd te herkennen en zich te oriënteren op de behoeften van moderne vrouwen. Anita doet dat al bijna 130 jaar. Het Duitse bedrijf werd in 1886 in Dresden opgericht en heeft sindsdien niets aan moderniteit en elegantie ingeboet.

Bij de lingerie en zwemkleding staat de vrouw altijd in het middelpunt van de belangstelling. De collecties Anita comfort, Anita active, Anita care en Anita maternity zijn gericht op verschillende gebieden van het leven. Anita heeft met haar functioneel gesneden sportbeha’s de standaard gezet in de sportsector.

Een uitstekende pasvorm en optimale ondersteuning bieden comfort en een goed gevoel, van cup A tot de grote cups. De lingerie en zwemkleding combineren elegantie en draagcomfort, zelfs bij grote maten en tijdens de zwangerschap. Kleine probleemzones zijn slim verborgen en de vrouwelijke rondingen worden in het juiste licht geplaatst. Tijdens de productie richt Anita zich op openheid en transparantie.

Ongeveer 70 procent van de gebruikte stoffen en materialen komt uit Europa – de meeste rechtstreeks uit Duitsland. Om de hoogste kwaliteit en pasvorm te garanderen, doet het bedrijf alles zelf, van ontwerp tot de afgewerkte wasserij. Het is dus geen toeval dat het bedrijf de stormachtige tijden in de modewereld altijd goed heeft doorstaan. Met Rosa Faia, een jonge lijn van lingerie en zwemkleding van het bedrijf neemt ook deze principes ter harte.