Het bijzondere is altijd een heel bijzondere uitdaging.

Rosa Faia presenteert zich bewust met zijn edele lingeriecollectie. Omdat het merk Rosa Faia van het Duitse traditionele huis Anita vooral bij grote bekers zijn kracht laat zien. Vrouwen kunnen ook rekenen op het draagcomfort van beha’s, comfortbh’s of slipjes, die zich niet 100% comfortabel voelen in lingerie van andere merken.

Eigenaar Georg Weber-Unger sen. maakt dit duidelijk: “Cup B en C zijn verkrijgbaar bij vele leveranciers. De zeer kleine en zeer grote bekers zijn moeilijk. We hebben al tientallen jaren te maken met grote bekers en hebben veel specialistische kennis op dit gebied opgedaan. We kunnen nu echt grote bekers maken”, benadrukt de BH-expert. Dit betekent dat ook vrouwen in de collectie van Rosa Faia nog steeds de perfecte pasvorm voor Cup H kunnen vinden. Het jonge merk combineert tientallen jaren ervaring en modieus design: Het moederbedrijf Anita werd in 1886 in Dresden opgericht – en is sindsdien voortdurend in ontwikkeling.

Het was niet meer dan logisch om met de hoogwaardige collectie van Rosa Faia nieuwe accenten te zetten. Wat betreft uiterlijk, comfort en sensualiteit doet de lingerie geen concessies. Een belofte die niet alleen geldt voor de grotere maten.