Vooral vrouwen met grotere cups moeten voor 100 procent op hun lingerie kunnen vertrouwen.

Empreinte is een specialist op dit gebied. Of het nu gaat om een schelpbeha of een halve schelpbeha – de hoogwaardige materialen zijn stevig verwerkt en zorgen voor een perfecte houvast gedurende de hele dag. Het draagcomfort is niet aangetast. Integendeel: dankzij de elastische riemen wordt de rug ontlast en wordt het wegglijden van de beha voorkomen.

Empreinte lingerie is niet alleen een ideale metgezel op het gebied van comfort, het ziet er ook beter uit. De speciale vorm zorgt voor een slankere look. Daarnaast combineren de collecties van het Franse modemerk elegantie en verleiding. Fijn kant, verfijnd borduurwerk en fijne materialen missen hun effect niet. Empreinte legt veel nadruk op de interactie met de klant om haar collecties voortdurend verder te ontwikkelen.

Met succes: het bedrijf uit Brest, Frankrijk, is sinds 1946 op de markt – en vindt zijn mode voortdurend opnieuw uit. Het bedrijf heeft daarbij echte revoluties teweeggebracht in Frankrijk. In de jaren ’50 en ’60 manifesteerden twee eigen ontwerpers de verschillende maten van A tot E-Cups.