Wolford levert sinds 1950 kwaliteit vanuit Bregenz aan de Bodensee.

Panty’s, kniekousen, kousen zonder beugel of legging – in de wereld van de kousen is er altijd sprake geweest van ups en downs van mode en trends. Een constante is echter het merk Wolford. De collecties zijn al met de hand gemaakt door de grote ontwerpers van de mode-industrie. Of het nu Karl Lagerfeld, Kenzo of Vivienne Westwood is – ze hebben allemaal hun stempel gedrukt op de geschiedenis van het bedrijf.

De hoogste kwaliteit was vanaf het allereerste begin de maatstaf voor alle dingen. Met superieure productietechnologie is Wolford erin geslaagd om naadloze panty’s en body’s te produceren die een nieuwe standaard zetten in elegantie en esprit. Het ondergoed werd op passende wijze geënsceneerd door foto-iconen zoals Helmut Newton. Omdat de tijd niet stilstaat, veranderen ook de kousencollecties van Wolford steeds weer.

Naast klassiekers zoals hold-upless kousen is de nieuwste trend sokken. Speels kant, brutale kleuren en patronen of transparante sokken zijn slechts enkele van de nieuwe mogelijkheden waarmee moderne vrouwen hun kleding kunnen combineren. Wilt u uw probleemzones verbergen? Geen probleem, wij bieden item m6 kousen met shapeware functie.