Breng kleur in je leven met Happy Socks!

The Happy Socks laten al jaren zien hoe eenvoudig en effectief dit is. Gespot, gestreept of gespot – de sokken uit Zweden zijn talrijk, maar zeker niet saai. De Happy Socks hebben snel de cultstatus bereikt en maken hun voeten tot een echt statement. Het slechte humeur is onmiddellijk verdwenen als ze alleen maar aan hun sokken denken.

In 2008 hadden de Zweedse ontwerpers Viktor Tell en Mikael Söderlindh het idee om meer vrolijkheid en kleur in de wereld te brengen. Hun gekleurde sokken ontwikkelden zich aanvankelijk tot een geheime tip voor Zweedse stedelingen. Maar ze hebben deze status allang niet meer.

Ondertussen hebben hun Happy Socks over de hele wereld een glimlach op de gezichten van mensen gebracht. Daarbij streven de Scandinaviërs consequent één doel na: mannen en vrouwen moeten ’s morgens de kans krijgen om de dag te beginnen met hun favoriete sokken.

De Happy Socks collecties zijn daarom uniseks. Het nieuwe paar sokken in de kast kan dus hooguit één nadeel hebben: Wie mag er vandaag een goed humeur op straat verspreiden? Maar ook daarvoor heeft het bedrijf, dat nu met veel gerenommeerde ontwerpers samenwerkt, een oplossing.

De selectie van kleurrijke sokken groeit voortdurend. De hoogwaardige collectie omvat ook bloemen, zebrastrepen en strepen. Het zal interessant zijn om te zien wat de Zweden vervolgens zullen oproepen.

Happysocks voor uw verjaardag of als kerstcadeau?

Een van uw favoriete heeft een verjaardag of is het kerstfeest net om de hoek? Je zult het niet geloven, maar sokken zijn erg populaire cadeaus voor Kerstmis. Happy sokken zijn geen klassieke sokken, deze sokken brengen een glimlach op je gezicht.

Of het nu gaat om een geschenkdoos of een voucher, de kleurrijke sokken kunnen individueel worden “gebruikt” voor vrouwen en mannen. Vooral mannen kunnen de kleurrijke patronen met een klassiek pak dragen en er toch stijlvol uitzien.

Maar we hebben ook de juiste kousen voor vrouwen, zoals de kousen van item M6 of de Wolford panty.