Op het strand wil iedereen een goed figuur knippen

De zwemkleding van Cyell is de perfecte metgezel. Of het nu gaat om bikini, badpak, pareo of strandjurk – de collecties van het Nederlandse modemerk overtuigen met mooie snitten en een liefdevol ontwerp. Bijzondere nadruk wordt gelegd op de vrouwelijke kant. Omdat de CYELL Bikini’s 2016 ook de juiste keuze zijn voor grote bekers. De beachwear collectie is verkrijgbaar in cupmaten tot en met F. De hoge kwaliteit en perfecte pasvorm zorgen ervoor dat vrouwen zich net zo comfortabel kunnen voelen in een bikini als in een beha.

De grote keuze aan kleuren en het Mix & Match programma, waarin bikini’s uit verschillende collecties ook vrij te combineren zijn, zorgen voor een groot aantal variatiemogelijkheden. Zo kan de dag op het strand in de perfecte outfit altijd weer volop worden geproefd. Na het zwemmen zorgt Cyell homewear voor een ontspannen einde van de zomerdag. De broeken, leggings of topjes spreken voor zich, maar kunnen ook perfect gecombineerd worden met de zwemkleding – afhankelijk van hoe warm de zomeravond wordt. De uitstekende kwaliteit, het hoge draagcomfort en de stijlvolle collecties hebben van Cyell het heetste zwemmodemerk van Europa gemaakt in de afgelopen jaren.

Nederlanders ontvangen al jaren felbegeerde prijzen voor hun mode, zoals de “Stars of Underwear”. Daarom mag een Cyell bikini niet ontbreken in een badzak.