Modeontwerpers vertrouwen op de kousen van ITEM m6

De oude Chinese geneeskunde, de nieuwste technologie en het elegante ontwerp is een combinatie die zijn weg heeft gevonden in de kousenmode. Het merk dat dit alles verenigt is ITEM m6. De panty’s, leggings, sokken en kousen zijn een echte innovatie in de modewereld. De wortels van deze nieuwe ontwikkeling gaan lang terug: in de oude Chinese geneeskunde is er het speciale acupunctuurpunt “m6”.

Het wordt gestimuleerd door het dragen van de kousen – en verbetert zo de energiestroom en de zuurstoftoevoer. Deze ITEM m6 compressietechnieken hebben al lang hun weg gevonden naar de top van de modewereld. Veel ontwerpers in heel Europa vertrouwen op ITEM m6 kousen voor hun modeshows. De collecties worden geproduceerd door de Duitse fabrikant “medi” in Bayreuth. Daar werd de edele kousencollectie speciaal ontwikkeld voor lichaams- en stijlbewuste vrouwen die niet zonder een hoog draagcomfort willen.

Met hun knowhow heeft het bedrijf Bayreuth niet alleen de kousenwereld veroverd. ITEM m6 is ook een leider in speciale shapewear. De broek en panty voelen aan als een tweede huid en roepen een prachtig silhouet op. Het hoogtepunt: speciale vorm en push-up zones zorgen voor een platte buik, strakke benen en brengen dijen en billen perfect in vorm. En dit alles met een ongeëvenaard draagcomfort.